Let me introduce myself

Juoksu, golf, kuntosali, hiihto, pyöräily, tankotanssi ovat mun lajit. ERITTÄIN mielelläni pelaan tennistä, KUN vain pelikaveri löytyy sekä just innostuin laskettelustakin. Padelia HALUAN EHDOTTOMASTI KOKEILLA! eERIKKILÄSSÄ TULI NIMITTÄIN PELATTUA ENSIMMÄISTÄ KERTAA PELIÄ pickelball JA OLI MUUTEN IHAN MAHTAVA PELI! VAELTAMINEN ON RENTOUTTAVAA JA HYVÄÄ PALAUTTELUA kuten myös ihan tavalliset kävelylenkit KODIN LÄHELLÄ.


Tavoitteiden asettaminen on mulle ominainen piirre siinä missä ”pullan” syöntikin. ”Pulla” kelpaa kahvin kanssa hieman liiankin usein, mutta ”pulla” päivässäkö olisi sitten muutakin kuin vahvistamaan? Tavoitteista sitten sen verran, että jos tosiaan päätän juosta 10 km, se on sitten 10 km eikä 9km 50m. Jos päätän lapioida lumet koko pihalta, se on kanssa sitten koko piha, ei puoli pihaa. Jos olen asettanut viikolle 5 x treenit, on mahdollista, että teen 7 x treenit, koska tavoitteet voi aivan hyvin ylittää. Selväähän on, että näin simppeliä tämä ei ole, joten olen tehnyt erinäisiä valintoja, jotta voin toteuttaa sitä mitä minä olen ja niin, aina siten että perheeni tulee ykkösenä!
Tänä päivänä en koskaan joudu pakottamaan itseäni liikkumaan. En mieti, että lähtisinkö vai enkö lähde. Toki tietysti välillä, kun kello pärähtää 4.30-5.00, on unihiekkaa silmissä. Tätä totuutta en kiellä! Silmät avattuani hipsin pimeässä puuron ja kahvin keittoon, jonka jälkeen olenkin valmis liikkumaan. Miten olen tähän päässyt? Mitä tekoja tämä on minulta vaatinut? Ja minkälaista liikuntaa harrastan ja kuinka paljon harrastan sekä milloin harrastan?


Liikunta, jonka pääpaino on juoksussa, on tänäpäivänä iso osa elämääni, mutta näin ei aina ole todellakaan ollut. Polkuni 2019 Helsinki Marathonille, on ollut pitkä. Olen aloittanut ja lopettanut liikunnan useammin kuin muistan. Hyvin on jäänyt mieleeni vuonna 2008 helmikuussa juoksemani ensimmäisen kilometri. Enempää en sitten tuolla kerralla juossutkaan.

Tulen jakamaan tarinoita siitä mistä aloitin liikunnan ja juoksun vuorotellen nykyhetken kanssa. Sen verran voin jo raottaa, että tavoitteenani on juosta vuonna 2021 coopertestissä tulos 3000 m sekä 5 km ajassa 22 min 30 s sekä 10 km ajassa 48 min. Mikä oli sitten 2020 vuoden cooperin paras tulos ja mikä oli ensimmäisen cooperin tulos vuonna 2008 syksyllä?

PS. Mukana blogeissa kuvia matkoilta Suomesta ja ulkomailta, missä olen päässyt nauttimaan matkakohteesta juoksemalla seutua ympäriinsä

Puhti.fi testitulokset

Miten voin? Fyysinen kunto on erittäin helppo mitata ja siihen on monta vaihtoehtoa. Itse valitsin puhti.fi palvelun. Olin tuntenut viime keväänä valtavaa väsymystä jo pidempään sekä jatkuva kylmyyden tunnetta. En kuitenkaan olisi ruvennut tutkituttamaan itseäni ilman mieheni kehoitusta. Miehenikin tosin oli varma, että mitään ei ole pielessä voinnissani, koska syön hyvin ja liikun paljon. TesteihinJatka lukemista ”Puhti.fi testitulokset”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

RAPAKUNTO

Se kehonpainoharjoittelublogi...

kuolemawasherehome.wordpress.com/

Havaintoja ja ajatuksia surusta, kuolemasta ja elämästä vauvan kuoleman jälkeen. Huumoria revitään sieltä mistä sitä on revittävissä. Muuten ei kestä.

Run as fast as you can - juoksublogi

Kaikki elämän elementit tasapainossa

FlowSister

Joogaa, juoksua ja kokonaisvaltaista hyvinvointia / IG @flowsistersusannajussila

%d bloggaajaa tykkää tästä: